torstai 3. marraskuuta 2016

Epävauvalehti YksplusSille on ehdoton tilaus! Leikinpä hetken toimitusjohtajaa, päätoimittajaa, keskitoimittajaa ja sen semmoisia. Ensin siinä neuvottaisiin juomaan kahvi polttavan kuumana. Lapselle tai lapsille kehotettaisiin laittamaan kaikkiin käsiin makkaraa, tikkareita, popcornia ja irtokarkkeja, ja Muumi-dvd täysille. Näin äiti saa kahvirauhan. Hän ei ole nukkunut muutamiin vuosiin, suotakoon se hänelle.Sitten poistetaan välittömästi kaikki suositukset äiti-vauva-jumpista, vedellä ja kuivalla maalla. Olkoon vauvalla vaikka mikä supermies-refleksi sukeltaa tunteja kuolematta. Äidin on mentävä yksin jumppaan, kävelylle, uimaan, seinäkiipeilemään, balettitunnille. Ilman huolen häivää, ilman kuudennetta aistia heti korvien ja sieraimien välissä. Ihan vaan olla ja keskittyä tekemiseen.

Siivoaminen on suoritettava nyppimällä. Nypi suurimmat pölypallot käsin, nypi suurimmat kuivuneet muropaakut pöydästä ja käske miehen nyppiä legot lattialta tai hän saa nyppiä omat legonsa lattialta. Voit kannustaa näin muita perheenjäseniä mukaan siivoamiseen! Kaikki kuvat hohtavista kodeista, joiden lattialla ei muka ole kalsareita, leluja, niitä muruja ja pölyjä, ovat ehdottomasti pannassa tässä lehdessä. Naisilla tulee olla suklaata suupielissä, lapsilla pullaa rinnuksilla ja miehillä kaikkia näitä. Kuvissa ei naureta, niissä räkätetään. Kummeli pitää näkyä taustalla televisiosta, jonka päällä tulee olla noin sentin paksuudelta pölyä.Kun jälkikasvu on nukahtanut, on ehdottomasti kiellettyä kävellä imurin, tiskialtaan tai pyykkikoneen lähellä. Tällainen äiti on kampattava heti ja miehen on ojennettava hänelle kylmä olut. Sitten naisen on käveltävä määrätietoisesti sohvalle, laitettava kädet munille tai sen sektorin välittömään läheisyyteen. Sohva-alueelta ei saa poistua ennen kuin kuola valuu suupieliä pitkin kohti sohvaplyyssiä.

Pikkuvauva-aikana jokainen dieetti on kielletty. Onko pakko lisätä stressiä ja ahdistusta? Ei ole. Kertokaa se heille. Niistä ehtii  hyvin murehtia loppuelämän. Jos painaa alle sata kiloa, voi herkutella joskus. Uneen heidät tulisi tuudittaa kasetilla, jossa hoetaan eri kielillä miljoonia kertoja: olet ihana, ai ku olet nättikin, olet niippal ahkera, olet vahva, olet super, olet sinä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti